Is detoxen goed als ik wil afvallen?

Detoxen en afvallen

Veel mensen die willen afvallen denken aan detoxen door middel van een detox sapkuur. Sapkuur en vasten gaat samen met andere activiteiten zoals ;yoga ,mindfulness,pilates en verschillende rituelen.

Er is zoveel vraag hiernaar,omdat iedereen tegenwoordig een drukke bestaan heeft en best chaotisch leeft,dat er veel resorts zijn en luxe hotels die deze faciliteiten aanbieden onder andere, zodat je tegelijkertijd kunt detoxen en afvallen.

In Turkije bijvoorbeeld is dit concept van detoxen en op rust komen en afvallen heel bekend en vaak moet je maanden van te voren boeken,want anders loop je de kans dat alles vol zit,wanneer je beslist om te gaan.

De methode van detoxen passen mensen ook zelf toe in hun eigen omgeving en woning. Je hoeft om dit te doen niet perse op vakantie,al is het natuurlijk wel mooi meegenomen als je dat kunt doen.

In het geval dat je ervoor kiest om thuis te detoxen ,kun je speciaal voor een sapkuur je sapje bij de natuurwinkel of biologische winkel halen en aan de slag te gaan volgens de regels.

De eerste drie dagen zul je alleen sapjes drinken en veel water of thee en koffie zonder suiker, vervolgens kun je beginnen met een lichte snack en zodoende zul je ook afvallen.

Pas na een week ongeveer kun je weer “normaal” beginnen te eten,maar dat moet je eerst opbouwen en ook moet iets heel lichts eten ,zoals een soepje of een kleine salade.

 

Te snel afvallen

Indien je op zoek bent naar een methode om snel af te vallen en het geld er niet voor hebt om een nutritionist te betalen kun je op stayhealthy.nl kijken en daar zul je veel tips vinden op het gebied van diëten ,gezond eten,maar ook andere interessante onderwerpen.

Snel afvallen is voor veel vrouwen over de hele wereld een doel. Je moet er tegenwoordig goed en slank uitzien om succesvol te zijn. Overal wordt tegen je gezegd dat als je een mooi figuur hebt veel meer zult bereiken in je leven en leuker gevonden zult worden door de mensen om je heen.

Of dit allemaal klopt kan ik je niet vertellen,maar slank zijn is wel gezonder dan overgewicht hebben dit is wel zeker.

Om fit te kunnen zijn en veel energie te hebben dagelijks is het veel beter om slank te zijn. Mocht je aan jezelf merken dat je de laatste tijd door verschillende reden bent aangekomen kun je langzaam proberen de minder goede dingen te skippen uit je dagelijkse menu. Als je daarnaast ook nog zorgt dat je voldoende beweegt zul je snel afvallen.